Pořádně chlípný kvíz: Jak moc toho skutečně víte o sexu?

Pořádně chlípný kvíz: Jak moc toho skutečně víte o sexu?

Sex je prostě hitem číslo jedna mezi pozemskými slasti. Umí nás katapultovat do světa rozkoše, který umí být opojně nádherný. Utnout deprese i stres, sblížit nás, prospívat lásce a navíc i zdraví. Pojďte společně s námi zjistit, jaké znalosti o sexuální sféře opravdu máte.

1. Když vás drahý požádá o praktiku za použití erotické pomůcky zvané strap - on, tak tušíte, že to bude?
A) Milování s připínacím penisem
B) Delikátní praktika na poli análního sexu, při které se stimuluje anální otvor jazykem a rty.
C) Jedná se o bičík, takže krapet ostřejší sex.

2. V dnešní době je v sexu možné naprosto všechno, dokonce i hrátky s močí. A nás zajímá, jaký název je charakterizuje?
A) Necking
B) Pissing
C) Petting

3. Představte si situaci, kdy vás drahý požádá, ať jste mu nevěrná v přímém přenosu, a tedy přímo před jeho zraky. Tohle je totiž klidně reálné. Pokud tento návrh padne ve vaší ložnici, tak máte zřejmě doma muže, co fušuje do?
A) Rimmingu
B) Fistingu
C) Kandaulismu 

4. Něco pro milovníky porna. Pod jakým pojmem budete vyhledávat video, ve kterém muž strká penis do otvoru, kde ho na druhé straně uspokojuje vnadná žena, kterou však nevidí.
A) Glory hole 
B) Tak tohle se v pornu přece nestává.
C) Gokkun

5. Poslední dobou se tzv. hluboký orální sex skloňuje ve všech pádech a již není pouze a jenom výsadou porna. Jak se tato praktika jmenuje?
A) Crazy throat
B) Keep throat
C) Deep throat

6. Když máte zájem o napodobeninu mužského penisu bez vibrací, tak zvolíte?
A) Venušiny kuličky
B) Vibrátor
C) Dildo

7. V případě, že muž uspokojuje orálně ženu, tak tento pár provádí?
A) Ass to mouth
B) Cunnilingus
C) Felaci

8. Jaké látky jsou přidávány do afrodiziak pro zvýšení milostného apetitu?
A) Feromony
B) Androgeny
C) Estrogeny

9. Pánové, kterým učarovalo polykání, budou často sledovat porno video s tématikou?
A) Cumstache
B) Furry
C) Gapes

10. Jedná se o revoluční hit, kterému podlehly miliony žen po celém světě. Tato erotická pomůcka se špičkově postará o klitoris a zajistí vám orgasmus. Pokud tohle budete chtít zažít, tak si musíte pořídit?
A) Tenga
B) Womanizer
C) Venušiny kuličky

Řešení
1) A, 2) B, 3) C, 4) A, 5) C,
6) C, 7) B, 8)A, 9)A , 10) B

2016-07-20 12:11:05

Další články

Ako sa pripraviť na análny sex pomocou análnej sprchy: máme super tipy a pokyny!

02/09/2021 Ako sa pripraviť na análny sex pomocou análnej sprchy: máme super tipy a pokyny!Milujete análny sex alebo vás láka vyskúšať ho po prvýkrát? Rozhodne nepodceňujte výhody dokonalej prípravy, ktorá vám zabezpečí príjemný zážitok so všetkými pôžitkami, k… (Čítať viac)

Keď vás láka deep throat a neviete, ako na to!

01/09/2021 Keď vás láka deep throat a neviete, ako na to!Chcete svojho milovaného potešiť niečím výnimočným, čo ho zdvihne zo stoličky a zároveň mu dá pocítiť, že ste jeho osudová žena a dokonalá milenka v jednom? Doprajte mu deep throat. Hneď ako bude jeho pen… (Čítať viac)

7 najobľúbenejších sexuálnych hračiek roku 2020!

26/08/2021 7 najobľúbenejších sexuálnych hračiek roku 2020!Pri hľadaní sexuálnych hračiek nie je zlé hľadať recenzie a zistiť, aké sú podľa iných používateľov najlepšie sexuálne hračky. Môžete si urobiť predstavu o tom, čo skutočne funguje a či sa vám oplatí uš… (Čítať viac)

Stimulátory, ktoré možno ovládať z druhého konca sveta.

24/08/2021 Stimulátory, ktoré možno ovládať z druhého konca sveta.Vzťah na diaľku je pre každý pár ťažkou skúškou. Nedostatok fyzickej intimity je svojím spôsobom jedinečný, čo môže v nasledujúcom období priniesť ešte viac vzrušenia a vášne. Je to však náročná … (Čítať viac)

Načítavam...